Skip to main content

BEDRIJFSUITJE OP HET WATER

Een bedrijfsuitje moet origineel en leuk zijn en bijdragen aan het gevoel van collegialiteit. Van Schie Watersport heeft veel ervaring met het organiseren van bedrijfsuitjes en biedt een uniek programma waarin dit wordt gerealiseerd.

Een bedrijfsuitje bij ons begint normaliter s’ ochtends met koffie, thee en gebak. In groepjes van vijf, onder begeleiding van een gecertificeerd instructeur, staat de ochtend in teken van ‘het gezamenlijk leren zeilen’. Zeilen is bij uitstek een dynamische groepsactiviteit waar iedereen aan bijdraagt. Na een overheerlijke lunch bij brasserie de Kaagsociëteit wordt de middag gevuld met een puzzeltocht op het water, waterspelletjes en als afsluiter een ware zeilwedstrijd tussen de verschillende boten waarin het ochtendprogramma in de praktijk wordt gebracht. Als afsluiting wordt er uitgebreid gedineerd en houden wij een kleine prijsuitreiking voor de winnaar van de race.

Speciaal voor bedrijven die een bedrijfsuitje willen combineren met een vergadering/presentatie is er bij brasserie de Kaagsociëteit een vergaderzaal aanwezig waar alle faciliteiten (beamer, microfoon etc.) aanwezig zijn.

Daarnaast kan een bedrijfsuitje gecombineerd worden met een bezoek aan eiland de Eenzaamheid, in 2006 benoemd tot mooiste plek van Nederland, waar u een kleine rondleiding krijgt op een traditionele kaasboerderij met de mogelijkheid om te proeven.

Op een fraaie woensdagmiddag hebben we ons jaarlijkse afdelingsuitje gehouden bij Van Schie. Na een goed verzorgde lunch bij de Eenzaamheid, konden we ons inschepen in de 10 zeilboten voor een mooie zeiltocht over de Kagerplassen. De catering zorgde voor goed gesmeerde kelen en gevulde magen. De zeiltocht werd afgesloten met een zeilwedstrijd rond de Lakerpolder. Niet iedereen was daar bekend met de ondieptes, wat ernstige gevolgen had voor de klassering van een van de gedoodverfde favorieten. Tijdens de borrel daarna werden de diverse manoeuvres steeds spannender. Een gloedvolle prijsuitreiking van Johan gaf een duidelijk eindklassement.
Bij de Barbecue waren ook de partners uitgenodigd, waarmee van een gezellige, uitstekend verzorgde BBQ genoten werd. Dit was een uitstekend verzorgde dag, waar nog lang over nagepraat is.
Johan bedankt voor de organisatie!

Geert SlegtenhorstTNO

Deze bedrijven gingen u voor: