Skip to main content

Sloep huren Leiden: betrouwbaar een boot huren

Bent u op zoek naar een unieke en plezierige ervaring in Leiden? Dan bent u bij Van Schie Watersport aan het juiste adres! Wij bieden de mogelijkheid om een van onze sloepen te huren, waarmee u heerlijk kunt varen door de prachtige Leidse grachten of naar de adembenemende Kagerplassen. Onze sloepen zijn niet alleen stil en goed wendbaar, maar ook zeer eenvoudig te bedienen. Het beste van alles is dat u geen vaarbewijs nodig heeft!

Huur nu vanaf €85,-

DE BELLUS 580

De Bellus 580 die wij verhuren is al 30 jaar een icoon onder de sloepen. De legendarische jachtarchitect Dick Koopmans Sr. ontwierp de Bellus oorspronkelijk voor gebruik op de middelandse zee. Door haar volledige zeewaardigheid bezit de sloep een ongekende dwarsscheepse stabiliteit, uitstekend comfort en opmerkelijke vaareigenschappen. Geschikt voor ruw water is de sloep juist in rustige kanalen en binnenwateren een uiterst comfortabele, stabiele boot.

De sloep biedt plaats voor 8 volwassenen, wat haar geschikt maakt voor een leuke groepsactiviteit. Daarnaast is zij met een kuipdiepte van 68 cm zeer veilig voor meevarende kinderen. Ook bieden wij een leuke puzzeltocht aan, zie hiervoor ook onze pagina over bedrijfsuitjes.

Eenvoudig en Flexibel Boeken

Bij Van Schie Watersport begrijpen we dat gemak en flexibiliteit belangrijk zijn bij het plannen van uw vaartocht. Daarom hebben we een eenvoudig online boekingssysteem waar u snel en gemakkelijk uw gewenste sloep kunt reserveren. Daarnaast bieden we flexibele huuropties, variërend van een paar uur tot een hele dag. Zo kunt u uw vaartocht aanpassen aan uw eigen planning en voorkeuren.

Deskundig Advies en Service

Ons team van ervaren watersportliefhebbers staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste sloep en het plannen van uw vaartocht. We voorzien u van deskundig advies over de beste routes, bezienswaardigheden en mogelijke stops langs de weg. Ons doel is om ervoor te zorgen dat uw vaartocht bij Van Schie Watersport een onvergetelijke ervaring wordt.

  • Prachtige traditionele sloep
  • 8 personen (volwassenen)
  • Uiterst comfortabel, stabiel & veilig
  • Prachtige locatie aan de Kagerplassen
  • Leidse grachten op steenworp afstand
  • Geen vaarbewijs nodig
  • Zwemvesten & EHBO doos aan boord
  • Loopt milieuvriendelijk op GTL FUEL
Huur nu vanaf €85,-

Sloep huren

Zeilen

Bedrijfsuitje

Tankstation