Skip to main content

Zeilbootverhuur Warmond aan de kaag

Bij ons kunt u zonder vaarbewijs een zeilboot huren. Wij verhuren polyester zestienkwadraat zeilboten. Dit type boot is bij uitstek geschikt voor zowel de ervaren- als de minder ervaren zeiler.

Bent u volledig onervaren maar wilt u graag goed leren zeilen? U kunt dan bij ons zeilles krijgen van gecertificeerde zeil instructeurs. Ook kunt u onder begeleiding zeilen, in het geval van een bedrijfsuitje maar ook omdat u bijvoorbeeld een lichamelijke beperking heeft.

Daarnaast hebben wij Laser zeilboten in de verhuur, deze verhuren wij echter in combinatie met wedstrijden. Zie voor meer informatie over een Laser huren het kopje wedstrijdzeilen.

Huur een 16 kwadraats zeilboot

Reserveer nu gelijk online één of meerdere van onze fijne zestien kwadraat zeilboten met behulp van het online boekingsformulier.

Huur een 16 kwadraats zeilboot

Zeilles

Wanneer u nog niet kunt zeilen en dit graag wilt leren of wanneer u al wel kunt zeilen maar graag met begeleiding op stap wilt, kunt u bij ons een zeilboot huren met gecertificeerd instructeur. Dit kan een eenmalig maar ook bijvoorbeeld wekelijks, afhankelijk van uw wensen.

Ook bieden wij begeleiding en voorzieningen voor mensen met een (lichamelijke- of geestelijke) beperking die willen zeilen. Hierin bieden wij vele mogelijkheden die niet op deze site staan vermeld, wij verzoeken u daarom om contact met ons op te nemen.

Voor meer informatie kunt u bellen met 071 5892894 of een mailtje sturen naar info@vanschiewatersport.nl.