Botenstalling

Wij bieden zowel zomer- als winterstalling aan, zo kunt u het gehele jaar bij ons terecht. Doorgaans hebben wij plek voor ieder type boot en ieder type stalling: binnen, buiten en in het water. De prijs voor de winterstalling binnen wordt berekend op grond van het aantal vierkante meters boot en is inclusief het in- en uithijsen en het schoonspuiten van de boot.

De zomerstalling is inclusief het gebruik van onze trailerhelling, u kunt zo onbezorgd te water gaan.

Wij bieden ook de mogelijkheid om door een technicus onderhoud te laten plegen (zomer- & winterklaar maken, kleine & grote beurt).

Voor meer informatie over de stalling van uw boot kunt u bellen met
071 5892894.

Hijskraan & trailerhelling

Met onze hijsmast kunnen wij alle type boten (tot 3200 kilogram) in & uit het water hijsen. De kosten bedragen € 55,- per keer. Ook kunt u uw boot (laten) afspuiten met een professionele hogedrukreiniger. De kosten hiervoor bedragen € 15,-.

Wij bieden ook de mogelijkheid om door een technicus onderhoud te laten plegen (zomer- & winterklaar maken, kleine & grote beurt).

Naast onze hijsinstallatie beschikken wij ook over een trailerhelling. Deze helling kan de hele week gebruikt worden. De kosten van het gebruik bedragen € 10,-. Hierbij is een dag parkeren voor auto en trailer inbegrepen.
De hijsinstallatie wordt bediend van maandag tot en met zaterdag, van 9:00 tot 20:00.

U kunt een afspraak maken door te bellen naar 071-5892894.

Neem contact met ons op