Skip to main content

Zomer- en winterstalling

Wij bieden zowel zomer- als winterstalling aan, zo kunt u het gehele jaar bij ons terecht met ieder type boot en ieder type stalling: binnen, buiten en in het water

Winterstalling binnen

Vanaf november 2023 hebben wij weer plekken beschikbaar voor de binnenstalling van boten gedurende de winterperiode. Deze plekken zijn in onze nieuwe verwarmde hal. U hoeft zich dan geen zorgen meer te maken over mogelijke vorst, of het koelingssysteem te vullen met antivries.

De prijs voor de winterstalling binnen wordt berekend op grond van het aantal vierkante meters boot en is inclusief het:

  • uithijsen van de boot in het najaar.
  • Te water laten van de boot in het voorjaar.
  • Ontkalken van de romp.
  • Loskoppelen en opladen van de accu(‘s)

Verder kunt u optioneel de boot laten poetsen, schilderen (zowel onder- als bovenwater) en motorisch- of andersoortig onderhoud laten doen.

Winterstalling buiten

Indien uw boot niet binnen hoeft te liggen, maar gewoon buiten op de kant kan blijven, kunt u gebruiken maken van onze winterstalling buiten. Het terrein wat wij hiervoor gebruiken wordt s ’winters volledig afgesloten.

Zomerstalling

U kunt uw boot ook in de zomer bij ons stallen. Dit kan zowel binnen- als buiten. De zomerstalling is inclusief het gebruik van onze trailerhelling, u kunt zo onbezorgd te water gaan.

Voor meer informatie over de stalling van uw boot kunt u bellen met
071 5892894.

Onderhoud

Indien u onderhoud wilt laten doen aan uw boot denken wij hier graag over mee. Veel schilderklussen doen we zelf (zowel onder- als bovenwater). In andere gevallen werken we graag samen met bekende vakmensen zoals DHW Watersport en zeilmakerij Zwetsloot.

Zo kunnen wij in vrijwel alles voorzien van motoronderhoud, polyester- en schilderwerkzaamheden tot nieuwe kappen en kussens toe.

Vraag vrijblijvend een offerte voor uw onderhoud.

Polijsten

Romp verkleuring is een veelvoorkomend probleem bij veel moderne polyester sloepen. Een uitgebreide poetsbeurt kan dit goed voorkomen, en in veel gevallen zelfs weer ongedaan maken. Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan met het oppoetsen van verkleurde boten. Vraag gerust om advies of wat meer informatie indien u last heeft van verkleuringen.

Hijskraan & trailerhelling

Met onze hijsmast kunnen wij alle type boten (tot 3200 kilogram) in & uit het water hijsen. De kosten bedragen € 60,- per keer. Ook kunt u uw boot (laten) afspuiten met een professionele hogedrukreiniger. De kosten hiervoor bedragen € 15,-.

Wij bieden ook de mogelijkheid om door een technicus onderhoud te laten plegen (zomer- & winterklaar maken, kleine & grote beurt).

Naast onze hijsinstallatie beschikken wij ook over een trailerhelling. Deze helling kan de hele week gebruikt worden. De kosten van het gebruik bedragen € 10,-. Hierbij is een dag parkeren voor auto en trailer inbegrepen.
De hijsinstallatie wordt bediend van maandag tot en met zaterdag, van 9:00 tot 20:00.

U kunt een afspraak maken door te bellen naar 071-5892894.

Neem contact met ons op